Honlap tervezés

A honlap tervezés szolgáltatást azoknak ajánlom, akik nem szeretnék a véletlenre bízni céljaik elérését weboldaluk segítségével. Nem egy olyan oldallal találkoztam már, ami jó üzenetet és szolgáltatásokat tartalmazott, mégis a látogatók visszafordultak már az első oldalon.

Az interneten felhalmozódott rengeteg információ azt eredményezte, hogy egy honlap betöltődése után már csak 3 másodpercünk marad a látogatót megfogni. Ha 3 másodpercen belül a tudatalattija nem találja meg azt a szót, információt, amit keresett, akkor már be is zárja az oldalt és tovább keres. Ez a jelenség nagyon költséges is lehet, ha esetleg pénzt fordítunk a látogatók toborzására.

Ilyen egy általam tervezett honlap

Megrendelő: Websas.hu Kft.
Feladat: honlap tervezés, marketing terv, projekt vezetés, szövegírás

http://tarhelyvallalkozoknak.hu

Több ügyfél fejében van fogalomzavar, mert azt hiszik, hogy ha van egy fix napi látogatójuk, akkor már sínen is van az üzlet, pedig ez egy téves elgondolás! Az analitikából könnyen kivehető mennyi látogató fordul vissza azonnal, illetve az is kiolvasható melyik oldalról lépnek ki a legtöbben.

Ezeket a problémákat pedig orvosolni kell, főleg ha már van marketing tervünk, vagy célunk,  amit végig szeretnénk vinni a weboldalon keresztül. Tudnunk kell hogyan ragadjuk meg azonnal a látogató figyelmét, és hogyan tereljük tovább őket a megfelelő csatornába.

A honlapon belül a látogatókat kézen kell fogni, akár egy boltban és végigvezetni azon az útvonalon, amin szeretnénk. Biztos mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor a közértben a pénztár előtti pultról a kisgyerek dobálja bele a kosárba a “felesleges” dolgokat, vagy hallotta már a híres McDonald’s-os kérdést: “Nagyobb sült krumplival kéred?”

Ezek a mondatok és praktikák a cégeknek sok millió dolláros többlet bevételt hoztak. A legjobb az egészben, hogy ezt a honlapokon is alkalmazni lehet, csak végig kell vezetni a vásárlót egy érzelmi hullámvasúton, hogy a végén megadja az elérhetőségét, vagy megnyomja a “vásárol” gombot.

Miből áll a Honlap tervezés?

  • Célok meghatározás
  • Jelenlegi honlapunk elemzése
  • Látogató csatorna felállítása
  • Főbb információs elemek elhelyezése
  • Marketing elemek elhelyezése
  • Web Design készítése (opcionális)

Ezek a pontok egy átfogó 5-10 oldalas tanulmányban vannak összeszedve, ami rávilágít a jelenlegi honlap problémáira és javaslatokat tesz annak megváltoztatására. Ezután, amennyiben szeretnéd segíthetünk a megvalósításban is.

Mennyibe kerül?

  • 50 ezer Ft + áfa,  amit három részletben lehet kifizetni.
  • A munkát csak akkor kezdem el, ha megkapom az első harmadot. Amennyiben nem bízol bennem, akkor keress mást, mert úgyse jönnénk ki egymással 🙂

 

Kezdhetjük a munkát?

Írd meg, hol tartasz most, és hogy miben kéred a segítségünk. 24 órán belül felkeresünk telefonon (vagy emailben), majd egyeztetünk egy személyes vagy skype beszélgetést, ahol kiderül hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

Adatait bizalmasan kezelem. Sosem adom ki harmadik fél számára, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükségesek.

Zoli