Mit csinál a kreatív?

A kreatív kitalálja és megalkotja a márkákat, szlogeneket, kampányokat, a kommunikációs ötleteket és mindent, amire csak megbízzák és elvállalja. Majdnem olyan, mint a marketinges, csak sokkal kreatívabb. 🙂 Úgy tudnám éreztetni a különbséget, hogy a marketinges az elemez és tervez, a kreatív pedig kitalálja a “hogyanokat”.

Miben tudok segíteni neked?
Amíg kizárólag marketinges voltam, éreztem, hogy hiányzik valami az életemből. Láttam, hiába adok remek ötleteket és terveket, az ügyfelek nem tudják kihozni belőle a maximumot (és én sem). Ezért kitanultam a kreatív és a reklámszakma csínját-bínját, és azóta nem csak terveket adok, hanem a kivitelezést is vállalom, kiváló partnereimmel együtt.

Legyen szó akár márkanévről, reklámkampányról, egy márka, kommunikáció vagy promóció koncepciójának megalkotásáról, vagy egy brosúra, szórólap, weboldal szövegírásáról, én mindig segítek, ha tudok.

Kreatív szolgáltatásaim

Főcím (headline)

Kezdhetjük a munkát?

Írd meg, hol tartasz most, és hogy miben kéred a segítségünk. 24 órán belül felkeresünk telefonon (vagy emailben), majd egyeztetünk egy személyes vagy skype beszélgetést, ahol kiderül hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

Adatait bizalmasan kezelem. Sosem adom ki harmadik fél számára, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükségesek.

Zoli