Magamról

zoliVoltam már programozó, online marketinges, marketing vezető és szövegíró. Készítettem weboldalakat, online kampányokat, építettem fel saját vállalkozást (és vittem csődbe), nyertem már reklámversenyt, építettem fel márkát és készítettem összetett kampányokat is. Voltam már felül és voltam már alul…
Nem mondom, hogy könnyű volt, de mindegyiket nagyon élveztem és amikor már nem, akkor továbbmentem. Mindezt azért, hogy eljussak a jelenbe és tudásomat, jó és rossz tapasztalaimat felhasználva neked is segítsek abban, amiben tudok.
Az élet egy összetett játék, sosem tudod pontosan mi miért történik, egészen addig, amíg kellő távolságból visszanézve össze nem áll a képlet. Amikor viszont összeállt, akkor tudod kinek mire van szüksége, mert te már átmentél rajta.
Ezt a tudást tudom felajánlani neked. Azt a rálátást, amit a különálló területeken sajátítottam el és azt a komplex gondolkodást, amit az évek alatt megszereztem. Nekem minden vállalkozás egy (vagy több) márkát takar, mindegy, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged, mindig az összkép a lényeg. Az számít, mit sugárzol ki magadból, mi az az egy szó, amivel azonosítani tud a külvilág. Nálam ez a szó a márkaépítés.

Kezdhetjük a munkát?

Írd meg, hol tartasz most, és hogy miben kéred a segítségünk. 24 órán belül felkeresünk telefonon (vagy emailben), majd egyeztetünk egy személyes vagy skype beszélgetést, ahol kiderül hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

Adatait bizalmasan kezelem. Sosem adom ki harmadik fél számára, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükségesek.

Zoli