Marketing együttműködési csomagjaink

Hiszünk abban, hogy a cégek marketing vezetőivel együttműködve hónapról hónapra emelni tudjuk a vállalkozás forgalmát. Kampányokkal, új marketing eszközökkel és új termékek fejlesztésével. Hiszünk abban is, hogy ez egy soha véget nem érő folyamat, ezért dolgoztuk ki havidíjas marketing együttműködési csomagjainkat.

Meglévő, már működő márkák esetén szinte lehetetlen előre megállapítani, hogy milyen feladatokat kell majd elvégezni, ezért egy munkaóra keretet bocsátunk rendelkezésre, amiből az esetleges megmaradt munkaórákat a következő hónap egyenlegébe visszük át.

Minden hónap elején az ügyféllel átbeszélve meghatározzuk a havi feladatokat, és még a feladatok elkezdése előtt jelezzük, hogy ez mennyi munkaórát vesz majd igénybe a keretből, amit az ügyfél, ha jóváhagyott, akkor elkezdjük a munkát.

Kezdhetjük a munkát?

Írd meg, hol tartasz most, és hogy miben kéred a segítségünk. 24 órán belül felkeresünk telefonon (vagy emailben), majd egyeztetünk egy személyes vagy skype beszélgetést, ahol kiderül hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

Adatait bizalmasan kezelem. Sosem adom ki harmadik fél számára, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükségesek.

Zoli