Tag Archives: online marketing

Online Marketing Kvíz

Készítettünk egy gyorstesztet, melynek segítségével képet kaphatsz arról, mennyire vagy tisztában az online marketing eszközeivel, illetve azok használatával. Töltsd ki tíz kérdéses kvízünket és teszteld tudásod!

Bővebben

Az online marketing folyamata – 1. rész

Biztos Te is sokat olvastál már online marketing tippekről, eszközökről. Valamelyiket már biztos használtad is, de valahogy mindig zavaros maradt az egész folyamat a fejedben. Hiszen valljuk be ez kicsit olyan, mint a varázslat. Van benne misztifikum, van benne tudomány, vannak bevált módszerek, mégsem tudja előre az ember pontosan, hogy működni fog-e vagy sem. Szeretni […]

Bővebben

Hogyan működik a Facebook marketing?

A Facebook jött, magyar nyelvre váltott és tarolt. Mára többen használják hazánkban, mint az általánosan elterjedt közösségi oldalt: az iwiw-et. Pedig Mark Zuckerberg 19 évesen csak a Harvard-i egyetem szociális közösségét akarta felrakni a netre, sikerült neki… (tovább…)

Bővebben

Hogyan készül az Online Marketing Terv?

Ahogy házat sem építünk tervrajz nélkül, úgy online vállalkozást sem érdemes elkezdeni alapos marketing terv nélkül. Ez lesz az alapja üzletünk sikerességének, ebben határozzuk meg mit szeretnénk elérni, hogyan jutunk el oda és milyen eszközöket használunk fel ezek érdekében. (tovább…)

Bővebben