Rólunk

Marketing Zoli

Kovács Zoltán

alias MarketingZoli

Kreatív igazgató

Voltam már programozó, online marketinges, marketing vezető és szövegíró. Készítettem weboldalakat, online kampányokat, építettem fel saját vállalkozást (és vittem csődbe), nyertem már reklámversenyt, építettem fel márkát és készítettem összetett kampányokat is. Voltam már felül és voltam már alul…

Nem mondom, hogy könnyű volt, de mindegyiket nagyon élveztem és amikor már nem, akkor továbbmentem. Mindezt azért, hogy eljussak a jelenbe és tudásomat, jó és rossz tapasztalaimat felhasználva neked is segítsek abban, amiben tudok.

Az élet egy összetett játék, sosem tudod pontosan mi miért történik, egészen addig, amíg kellő távolságból visszanézve össze nem áll a kép. Amikor viszont összeállt, akkor tudod, kinek mire van szüksége, mert te már átmentél rajta.

Ezt a tudást tudom felajánlani neked. Azt a rálátást, amit a különálló területeken sajátítottam el és azt a komplex gondolkodást, amit az évek alatt megszereztem. Nekem minden vállalkozás egy (vagy több) márkát takar, mindegy, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged, mindig az összkép a lényeg. Az számít, mit sugárzol ki magadból, mi az az egy szó, amivel azonosítani tud a külvilág. Nálam ez a szó a márkaépítés.

Most pedig ismerkedj meg a Magination csapatával, akik a Te sikereden dolgoznak a háttérben. És, mert Anna szerint az óvodai jelünk sokat árul el rólunk (hát, nem tudom…), így én is megosztom Veled, az enyém az olló volt.


Marketing Zoli

Molnár Gergely Dávid

Marketing vezető

Több, mint 10 éve adtam át életem első honlapját és már akkor tudtam, hogy ez a jó irány, az ügyfelek elégedettségéből lehet építkezni. Azóta is céltudatosan építem szakmai fejlődésem, így találkoztam Zolival is. Nem hiszek a véletlenekben, tudom, hogy a Magination csapatának tagjaként akarom hozzásegíteni a vállalkozókat cégük sikeresebbé tételéhez. Szabadidőmben emberi fogyasztásra alkalmatlan zajkeltéssel foglalkozom a színpadon szintetizátorom segítségével, rockstep zenekarom, a The Subotage alapítójaként. Óvodai jelem a házikó volt.


Marketing Zoli

Kollár Anna

Marketing Menedzser

Hiszek a pozitív együtt-gondolkodás erejében és nagy lelkesedéssel dolgozok a projekteden a sikered érdekében. Grafománnak vallom magam, így szabadidőmben is rendszeresen írok honlapomon (amit éppen Zoliék fejlesztettek le:)) - boldogságkutatásról, pozitív pszichológiáról és arról, hogyan tudjuk azt az életet megélni, amiről mindig is álmodtál. Emellett hobbim a mozgás - futok, lépcsőzök, jógázok és táncolok. Óvodában a katica volt a jelem, szigorúan 7 pettyes, az ugyanis az igazi!


Marketing Zoli

Polyák Tamás

Webfejlesztő

Valóban hivatásként és nem munkaként tekintek a programozásra, nem véletlen, hogy szabadidőmben is gyakran foglalkozok ezzel. Másik hobbim a webdesign és csak, hogy ne skatulyázz be azonnal a tipikus programozó kategóriájába, hétvégenként kerékpározok és horgászok távol a számítógép zúgásától. Az óvodai jelem a hajó volt - nem véletlen a pecázás iránti szeretetem.


Marketing Zoli

Berlin Gábor

Grafikus

Bár az ügyfelek a marketingtudatosan felépített webdesignt értékelik a munkámban, a kollégáim elsősorban a kakaós csigámért kedvelnek. Ennyit a szakmai elköteleződésről, a psd fájlokat legyőzték a finom illatok és édes ízek az irodán belül. Hogy mivel töltöm a hétvégéket sütés mellett? Kirándulok és biciklizek a természetben. Az óvodai jelem a hal volt.